Igiena profesională a fermelor

Soluțiile Ecolab pentru diferitele boli animale sunt concepute pentru a sprijini fermierii cu măsuri de securitate eficiente, profesionale și biologice care să controleze transmiterea bolilor și să minimizeze contaminarea încrucișată din mediul fermei. 

Pentru a face acestu lucru posibil, Ecolab oferă agricultorilor un program curpinzător de igienă care oferă îndrumări pentru identificarea și controlul vectorilor de patogeni posibili. Pe baza expertizei Ecolab și a recomandărilor de igienă adecvate, fermierii își pot stabili propriul program de management individual de bio-securitate. Minimizarea riscului de expunere la agenții infecțioși necesită un management excelent al mediului, o bună igienizare a încăperilor și un control riguros al purtătorilor potențiali de boală, precum persoanele, vehiculele sau echipamentele.

Obiectivul principal al curățării și dezinfecției este reducerea presiunii infectării și prevenirea intrării agenților patogeni în fermă. Ecolab oferă soluții de igienă de ultimă generație ce răspund cerințelor individuale din diferite domenii de aplicare.

Back to Top