Dezinfecţia suprafeţelor

Ecolab dezvoltă, produce şi comercializează o gamă largă de produse dezinfectante care ajută la asigurarea celor mai înalte standarde ale igienei suprafeţelor din fabricile de alimente şi băuturi, spitale şi instituţii de îngrijire a  sănătăţii, bucătării, spaţii alimentare, restaurante precum şi unităţi din sectorul agricol.

Ecolab este hotărâtă să continue procesul de inovaţie în acest domeniu important şi să respecte în continuare cerinţele de autorizare ale viitorului Regulament privind Produsele Biocide (B.P.R.) şi ale Regulamentului REACH. În plus, continuăm să efectuăm testări interne, precum şi testări externe la institute independente pentru a demonstra eficacitatea produselor noastre împotriva microorganismelor specifice domeniului de activitate al clienţilor noştri.

Dezinfecţia este o etapă foarte importantă în programul de igienă. Cu toate acestea, pentru a respecta standardele de igienă în mod permanent şi eficient din punct de vedere al costurilor, acestea trebuie integrate într-un program de igienă complex, care să cuprindă şi produse de curăţare, proceduri bine documentate şi controlate, instruire a personalului şi sisteme de monitorizare.

Vă rugăm să selectaţi domeniul de interes pentru care optaţi dintre link-urile următoare.

Back to Top