Igiena liniilor de îmbuteliere

Consumatorul din ziua de azi - şi industria băuturilor - solicită un nivel ridicat al calităţii şi al gustului, creşterea perioadei de garanţie şi produse cu ambalaje şi preţuri atractive. Producătorii sunt stimulaţi să ofere diversificare, cu scopul de a se diferenţia şi de a-şi creşte segmentul de piaţă. Acest mediu puternic competitiv nu lasă loc pentru nici o greşeală. Chiar şi cea mai mică neconformitate de igienă din timpul procesului de îmbuteliere ar putea pune în pericol reputaţia brandului şi siguranţa produsului.

Expertiza îndelungată a Ecolab în acest domeniu poate ajuta la reducerea la minimum a acestor riscuri. Curăţarea şi dezinfecţia meticuloasă a liniilor de îmbuteliere şi a maşinilor de capsare constituie o cerinţă elementară, dacă se doreşte evitarea infecţiilor microbiene. Noi abordăm foarte serios această etapă a procesului de îmbuteliere şi ne susţinem clienţii cu soluţii adaptate pentru sisteme automate, semi-automate sau manuale.

Ecolab mai proiectează şi soluţii adaptate care se adresează cerinţelor operaţionale, cum ar fi managementul apei şi al energiei, utilizarea şi depozitarea chimicalelor şi tratarea apelor uzate.

Back to Top