Condiții igienice de umplere - un "must-have" pentru băuturile de astăzi

În ultimii ani, consumatorii au început să aibă preferințe față de băuturile proaspete, neconservate. Pe lângă asta, clienții explorează continuu și caută gusturi noi.

Noile băuturi, adesea cu o compoziție incă fragilă, sunt de obicei mai pretențioase din punct de vedere microbiologic în procesele de producție și umplere. Umplerea și ambalarea aseptică dar și umplerea igienică a liniilor convenționale au devenit tehnologii de vârf. Ambele sunt procese la rece fără tratament termic suplimentar. Liniile ce folosesc aceste condiții trebuie să respecte considerații igienice ridicate.

Aceste linii de umplere trebuie să aibă echipamentele necesare pentru a garanta un mediu de umplere igienic. Experiența practică a dovedit că aceasta nu este singura cerință. Probabil chiar mai important este protocolul potrivit pentru a menține liniile curate și programul de igienă potrivit pentru a curăța și dezinfecta fabrica. Compatibilitatea materialului, uciderea eficientă a organismelor de degradare și recontaminarea minimă trebuie să fie luate în considerare la optimizarea igienei legate de umplere.

Ecolab are experiența. portofoliul și instrumentele de optimizare profesională care vă vor ajuta să mențineți calitatea liniilor de lucru pentru fabricarea băuturile actuale.

Back to Top