Monitorizarea igienei

Cerințele de producție, îmbunătățirea eficienței operaționale și necesitatea reducerii timpului la un nivel minim, necesită o perioadă redusă între loturile de produse sau etapele de producție. Într-un astfel de mediu, o bună gestionare a igienei este esențială pentru a asigura funcționarea consecventă și eficientă a proceselor de curățare și a tuturor celorlați factori ce contribuie la siguranța alimentară.

Chiar și suprafețele ce vizibil par curate, pot avea nivele inacceptabile de contaminare reziduală.  Prezența alergenilor sau reziduurilor produselor alimentare care susțin creșterea rapida a microbilor poate afecta serios calitatea și integritatea produsului finit și siguranța consumatorului.

Soluțiile Ecolab de monitorizare a igienei îmbunătățesc siguranța alimentară ca parte a strategiei de protecție totală a mărcii, oferind feedback imediat și monitorizare pentru programele de calitate HACCP. Ecolab aduce o monitorizare rapidă a igienei la îndemâna tuturor procesatorilor, indiferent de mărime, compentențele disponibile sau de resursele tehnice.

Back to Top