Igiena personalului şi a mediului de lucru

În industria alimentară şi a băuturilor, siguranţei alimentelor i se acordă cea mai mare importanţă. Siguranţa alimentelor marchează punctul culminant al numeroaselor proceduri de igienizare, toate fiind conduse profesional. Siguranţa produselor alimentare nu este negociabilă.

Managementul eficace al igienei personale este o componentă de o importanţă majoră pentru siguranţa alimentelor. Datorită faptului că interacţiunea fizică a omului cu alimentele procesate este atât de frecventă este posibil să fie cea mai importantă intervenţie de igienă din mediul de producţie. Transmiterea agenţilor patogeni de la un purtător uman este mult mai probabilă decât orice altă formă de contaminare încrucişată.

Gama noastră de produse cuprinde ecluze de igienă funcţionale şi eficiente care combină spălarea pe mâini, dar şi dezinfecţia şi curăţarea încălţămintei cu un mecanism special la intrare. Noi oferim dozatoare de perete care permit dozarea economică şi precisă a unei game largi de produse pentru curăţarea, dezinfecţia şi îngrijirea mâinilor pentru a îndeplini toate cerinţele diferitelor medii de producţie.

Programele Ecolab de igienă a fabricii sunt realizate după cele mai înalte standarde posibile de siguranţă a alimentelor. Noi analizăm, consultăm, prezentăm şi livrăm. Programele noastre sunt proiectate de profesionişti pentru profesionişti şi cuprind o gamă largă de aplicaţii din industrie. Cu Ecolab ca partener aveţi acces la o combinaţie de tehnologii testate, chimie aplicată şi o expertiză de neegalat realizată şi dezvoltată special pentru industria alimentară şi a băuturilor.

Back to Top