Igiena suprafeţelor exterioare

Mediul în care se procesează alimentele reprezintă o provocare semnificativă pentru igienă. Implică o varietate de procese şi echipamente care generează  numeroase tipuri de depuneri. După producţie, suprafeţele exterioare ale echipamentului de producţie, mediul de producţie şi suprafeţele de contact cu alimentele necesită să fie curăţate şi dezinfectate înainte de a reîncepe următorul ciclu de producţie. Acest lucru se realizează, de obicei, prin utilizarea unui echipament de spumare la joasă presiune, detergenţii şi dezinfectanţii corespunzători.

Succesul sau eşecul depind totuşi de combinaţia adecvată a detergentilor şi a echipamentului corect de aplicare, care lucrează împreună într-un proces eficace de igienă, susţinut de pregătire profesională şi documentaţie.

Această combinaţie este cea care a dezvoltat reputaţia Ecolab ca fiind una de înaltă autoritate în acest domeniu. Abordarea noastră cuprinde identificarea problemelor de igienă, igiena personală şi igiena în punctele de  acces, echipamentul inovativ şi chimia igienei suprafeţelor exterioare, produsele pentru monitorizarea şi controlul igienei şi un sistem unic de management al igienei care asigura trasabilitatea si raportarea tutor intervenţiilor de igienă din cadrul unei fabrici sau din întreaga companie. Toate acestea reprezintă o combinaţie care garantează furnizarea celor mai înalte standarde de igienă şi eficienţă în producţie.

Back to Top