Echipamente de spumare de joasă presiune

Diferitele segmente de piață din industria alimentară au nevoi diverse în ceea ce privește procesul de igienizare din fabrică, iar gama de echipamente variază în funcție de provocările pe care le prezintă procesele de igienizare și dezinfecție din fiecare locație.

Rezultatele obținute și costurile efective se bazează pe selectarea combinației corecte de echipamente și chimicale. Poziția de leader pe care o are Ecolab în dezvoltarea de soluții de curățare pentru spațiile din fabrici vă ajută să obțineți acest lucru.

Gama de echipamente de spumare de joasă presiune a Ecolab este concepută astfel încât să ofere soluții pentru toate aplicațiile din industria alimentară și a băuturilor, indiferent de mărime, complexitate sau grad de automatizare. Specialistul dumneavoastră Ecolab vă va oferi soluții personalizate în funcție de nevoile pe care le aveți.

 

Soluții mobile pentru curățare și dezinfecție în industria alimentară

ECHIPAMENTE MOBILE DE SPUMARE : oriunde este nevoie de ele 

Pe lângă bine cunoscutele sisteme de curățare cu spumă, acum avem o nouă gamă de echipamente.  Acestea sunt Plug & Play, sigure, ușor de conectat și de folosit!  

  • Unitate MobyFoam pentru curățare cu spumă creată pe loc prin adăugarea de aer sub presiune în soluția gata formată
  • Unitate Griff, cu pompă încorporată și compresor, clătire (5-8 bar), spumare, dezinfecție, printr-o singură ieșire, conectat la o sursă de alimentare electrică de 230 volți
  • Unitate Typhoon Hibrid, cu pompă încorporată și compresor, clătire (25 sau opțional 40 bari), spumare, dezinfecție, printr-o singură ieșire, conectat la o sursă de alimentare de 380 de volți, obținând o spumă de cea mai bună calitate

Descărcați pliantul de două pagini pentru a afla mai multe despre acest echipament unic sau descărcați lista completă  în limba engleză) a echipamentelor de curățare cu spumă.

Urmăriți filmul de mai jos pentru a vedea cum funcționează noua tehnologie Hybrid împreună cu unul dintre cele mai noi produse de spumare din gama TOPAZ.

Ne puteți contacta prin  e-mail (office.iasi@ecolab.com)  sau ne puteți suna la telefon 0232.22.22.10

Utilizarea echipamentelor Hybrid cu produse din gama Topaz

Demonstrație de utilizare a echipamentului MobyFoam

Mod de utilizare a sistemului mobil de spumare Griff la presiune de 5-8 barr

 Mod de utilizare a sistemului mobil de spumare Griff

Mod de utilizare a sistemului mobil Hybrid Typhoon la presine de 20-40 barr

Back to Top