Îngrijirea mâinilor şi a pielii

Îngrijirea mâinilor şi a pielii

Formulele Ecolab pentru dezinfectanţii de mâini, loţiunile pentru curăţarea mâinilor şi a corpului, loţiunile de îngrijire a pielii şi antisepticele satisfac cerinţele si nevoile diverse de pe piaţa produselor pentru îngrijirea mâinilor şi a pielii. Formule diferite corespund necesităţilor diverse: solicitări cu privire la frecvenţă şi uşurinţă în utilizare, diversitatea  tipurilor de piele şi cerinţe speciale pentru zonele şi persoanele cu risc crescut de contaminare. Produsele noastre sunt uşor de utilizat şi sunt uşor acceptate de către personal. Personalul dumneavoastră se va obişnui foarte repede cu aceste produse şi veţi observa o mai bună conformare a acestuia la protocoalele de igienă a mâinilor şi a pielii, ceea ce va duce la reducerea riscului de infecţie şi contaminare.

Oferim de asemenea o gamă completă de dezinfectanţi pentru mâini, toţi având o acţiune rapidă, spectru antimicrobian larg, îngrijirea mâinilor pe bază de emolienţi, varietate de dimensiuni şi ambalări. Puteţi selecta de asemenea profilul antimicrobian, forma produsului sau tipul de emolient care se potrivesc cel mai bine pentru activitatea dumneavoastră.

Toţi dezinfectanţii pentru mâini de la Ecolab îndeplinesc cerinţele pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor. Produsele noastre sunt extrem de eficace la un timp de contact scurt, asigurând conformitatea cu standardele de dezinfecţie chiar şi in situaţii extreme când timpul este limitat.

Mai mult, pentru utilizarea frecventă, componentele emoliente din toate formulele noastre protejează pielea predispusă la uscare.

Dozatoarele noastre de perete asigură cea mai precisă şi economică dozare.

Back to Top