bottles on a conveyor

Lubrifierea conveioarelor

Într-o fabrică modernă, eficienţa operaţională are o importanţă majoră. Eficienţa operaţională totală se bazează pe fiecare linie care funcţionează la viteză maximă, cu întreruperi minime. Factorii determinanţi pentru succesul sau eşecul unei linii sunt calitatea şi proprietăţile lubrifianţilor folosiţi. Trebuie luate în calcul mai multe variabile pentru a selecta lubrifiantul adecvat, printre care materialul  şi dimensiunile ambalajului, materialele din care este fabricată banda conveioare şi tipul de produs care este ambalat.

Ecolab asigură o gamă largă de produse pe bază de săpun şi substanţe sintetice pentru lubrifierea umedă, precum şi pentru cea uscată. Soluţiile noastre sunt proiectate să îndeplinească necesităţile industriei în confruntarea cu o diversificare accelerată şi conţin sisteme inovative de monitorizare şi de dozare.

Ca un partener de calitate, Ecolab colaborează în permanenţă cu cei mai importanţi producătorii de echipamente din lume, pentru a dezvolta soluţii noi şi inovative pentru sistemele de lubrifiere.

Back to Top