Managementul igienei

Conformitate, rapoarte „due diligence”, trasabilitate şi bază de audit sunt cuvintele cheie pentru orice producător modern. Provocarea este cum să îndepliniţi efectiv şi eficient toate cerinţele legate de calitate, certificare şi audit, în timp ce conduceţi o afacere profitabilă.

Toate programele de igienă trebuie să fie auditate în mod regulat pentru a asigura conformitatea cu procedurile documentate, legislaţia şi normele industriale în vigoare. În plus faţă de expertiza Ecolab de neegalat în asigurarea unor curăţări, dezinfecţii şi soluţii pentru service eficace, noi vă putem susţine şi cu sisteme de software pentru a identifica deviaţiile de la bunele practici de igienă, pentru a fi în conformitate cu standardele şi pentru a creşte eficienţa operaţională, calitatea şi siguranţa.

Utilizarea eficace a produselor de igienă şi a echipamentului de aplicare necesită pregătirea profesională corespunzătoare a angajaţilor în privinţa procedurilor şi a practicilor. Ecolab poate sprijini personalul din fabrică cu programe eficace de pregătire profesională, furnizate de persoane calificate, acreditate.

Oferta noastră cuprinde:

Audixx - un instrument cuprinzător de service, care furnizează o analiză adaptată a nivelului existent al calităţii igienei şi propuneri de acţiune pentru industria alimentară şi a băuturilor.

EcoChexx.Net – o gamă de software bazată pe acces web care ridică siguranţa produselor printr-un management optim al calităţii şi al igienei.

PlanChexx.Net – un software unic pentru toate cerinţele procedurilor de curăţare.

Planuri de igienizare

Audixx este un instrument cuprinzător de servicii, care asigură o vizualizare detaliată şi utilă a activităţilor fabricilor din industria alimentară şi a băuturilor,...

Calitatea şi igiena proceselor

Cu EcoChexx.Net, Ecolab oferă o gamă inovativă de software, care va îmbunătăţi siguranţa produselor printr-o administrare avansată a calităţii şi a igienei. Sistemul...

Proceduri de igienizare

lanChexx.Net, un modul inovativ pentru gama de software EcoChexx.Net, furnizează o soluţie globală de înaltă profesionalitate pentru toate cerinţele procedurilor de...
Back to Top