EcoChexx.Net

Cu EcoChexx.Net, Ecolab oferă o gamă inovativă de software, care va îmbunătăţi siguranţa produselor printr-o administrare avansată a calităţii şi a igienei. Sistemul combină conformitatea cu standardele de calitate, mărind astfel eficienţa operaţională, calitatea şi siguranţa.

Gama de software interactivă, bazată pe o interfaţă web, organizează eficace şi eficient şi documentează activităţi şi sarcini de igienă, într-un mediu de producţie alimentar. Orice sarcină legată de procese poate fi programată, desemnată, anulată, evaluată şi documentată. Sistemele greoaie de calitate bazate pe acte şi hârtii sunt înlocuite de procesarea automată a datelor, permiţând un nivel mai ridicat de acurateţe şi informaţii în timp real prin simpla apăsare a unui buton.

Managerilor li se furnizează un grad superior de transparenţă, cunoaştere şi control. Angajaţii de la toate nivelurile organizaţionale primesc instruire profesională necesară şi sunt susţinuţi cu informaţii relevante pentru sarcinile lor, programări şi proceduri.

  • Sistem în conformitate perfectă cu toate cerinţele standardelor sistemelor de calitate, pentru a optimiza managementul calităţii şi HCCP
  • Documentare cu localizare automată a circuitelor de audit ale tuturor activităţilor, cu acces la toate informaţiile de calitate printr-un singur sistem
  • Eficienţă operaţională îmbunătăţită

www.ecochexx-net.com

 

 

Back to Top