Audixx

Audixx este un instrument cuprinzător de servicii, care asigură o vizualizare detaliată şi utilă a activităţilor fabricilor din industria alimentară şi a băuturilor, identificând scăpările şi problemele care apar în bunele practici de igienă şi stabilind un prim plan de măsuri corective.

Utilizând tehnologia mobilă Audixx de la Ecolab e posibilă realizarea unui prim plan de igienizare chiar în fabrica dumneavoastră. Rezultatele Audixx asigură nu numai o bază pentru stabilirea situaţiei curente, dar vă şi permit să generaţi indicatori cheie de performanţă, astfel încât să puteţi conduce şi monitoriza permanentele îmbunătăţiri din domeniul igienei personalului şi fabricii. Raportul final va arăta poziţia de referinţă a fabricii dumneavoastră în cadrul sectorului specific de industrie, şi, dacă e necesar, şi în cadrul unui anumit grup. Softul poate fi utilizat, de asemenea, ca instrument de autoevaluare pentru sectoarele relevante de igienă în conformitate cu mai multe standarde de siguranţă a alimentelor (IFS - International Food Standard).

Ca partener de încredere, Ecolab poate, desigur, să asigure supravegherea şi, de asemenea, îmbunătăţirea măsurilor la nivelul calităţii şi a standardelor de performanţă.

Serviciile noastre includ:

  • Analiza adaptată a nivelului de calitate a igienei specifice fabricii dumneavoastră
  • Identificarea problemelor de igienă şi a rezumatului analizei
  • Nivelul de calitate a soluţiilor de igienă furnizate şi îmbunătăţirea performanţei

 www.audixx.net

Back to Top