Sănătatea ugerelor

 Prevenirea mastitei și menținerea unei stări bune a cărnii sunt cele mai eficiente modalități de îmbunătățire a cantității de lapte oferit implicit a profiturilor fermei de lapte. Îngrijirea ugerelor cu produse biocide profesionale este considerată ca fiind cea mai importanta practică de management când este vorba de un program de control al mastitei.

Vă ajutăm să vă protejați efectiv vacile împotriva agenților patogeni contagioși prin prevenirea contaminării la momentul mulsului oferindu-vă recomandări profesionale de igienă în muls, cu programe de îngrijire a cărnii de înaltă performanță si cu soluții de dezinfecție a grupurilor. Protecția împotriva mastitei în cadrul unui mediu se realizează cel mai bine prin menținerea unui mediu curat și uscat, cu ajutorul programului nostru de biosecuritate în ferme și prin utilizarea soluțiilor special destinate îngrijirii pre și post lapte pentru îngrijirea cărnii mameloanelor. 

Toate cremele Ecolab conțin componente de îngrijire a pielii, cum ar fi umectanți, emolienți și exfolianți, care ajută la menținerea sănătații pielii în multe condiții de mediu, limitând punctele de intrare pentru bacterii și maximizând durata de viață a vaciilor de muls.

Observând necesitatea unei protecții sporite împotriva mastitei  în timpul mulsului, și pentru o viteză mai mare și un confort al persoanelor ce mulg, Ecolab a dezvoltat o gamă largă de soluții și echipamente ușor de utilizat.

Back to Top