Noi standarde pentru viitorul industriei spălătoriilor textile

Ce este PERformance®?

Ecolab a dezvoltat un concept general pentru spălătoriile textile care generează cea mai bună performanţă posibilă şi economii semnificative pentru compania dumneavoastră.

Un factor cheie al conceptului PERformance este produsul concentrat Ozonit® PERformance. Acesta este un agent unic de albire şi dezinfecţie pe bază de acid peracetic. Deoarece optimizarea utilizării produselor chimice în procesul de spălare reprezintă doar o parte a provocării, Ecolab a dezvoltat 3 module distincte.

 

PERformance BASIS

Combinaţia de procese la temperaturi scăzute şi produse foarte concentrate reduce semnificativ costurile totale ale procesului de spălare a textilelor, obţinându-se un rezultat excelent pentru operator.

       Proces la temperaturi scăzute

         - Spălarea textilelor de spital la 60°C

         - Spălarea textilelor de hotel începând cu 50°C

       Produse foarte concentrate

       Protecţie excelentă a textilelor

Fundamentul conceptului PERformance este procesul inovativ al spălării textilelor cu produsul unic de albire şi dezinfecţie Ozonit PERformance.

PERformance PLUS

Recuperarea eficientă a apei şi a energiei

Reprezintă PERformance BASIS plus sisteme integrate foarte eficiente de recuperare a apei şi energiei. De exemplu: Aquavent - unul dintre echipamentele Ecolab de recuperare a energiei – utilizează căldura eliberată prin supapa de la calandru în procesul de spălare la încălzirea apei proaspete.

PERformance ULTIMATE

Acesta este rezultatul a peste 20 de ani de experienţă în soluţii pentru recuperarea apei şi energiei. Asociat cu produse chimice de mare eficienţă, va eficientiza la maxim procesul de spălare şi de uscare.

Spălătoria dumneavoastră va fi pregătită pentru viitor.

PERformance ULTIMATE – concept de spălare fără abur şi consum scăzut de energie. Până în prezent, aburul a fost şi este sursa cea mai importantă de energie într-o spălătorie. Datorită pierderilor de energie, radiaţiilor şi condensului neutilizat, eficienţa maximă a rezervorului unui boiler nu a fost atinsă. Energia devine însă din ce în ce mai valoroasă. Pentru spălătoriile textile este esenţial să se reducă la minimum consumul de energie. Un proces de spălare al textilelor complet lipsit de abur are o multitudine de avantaje:

       Nu necesită investiţii în boilere şi în sala cazanelor

       Fără costuri cu întreţinerea boilerului şi a separatorului de abur

       Nu necesită tratarea apei pentru cazan

       Nu necesită linii pentru abur şi condens

       Fără probleme legate de calitatea aburului (fier)

       Fără pierderi de energie datorate radiaţiei, jeturilor de aburi, purjarelor de abur, gazelor fierbinţi

 

PERformance SMART

În timp ce primele trei module PERformance se adresează, în general, maşinilor tunel (CBW), PERformance SMART este specific maşinilor de spălat convenţionale. Chiar şi pentru aceste maşini, Ecolab oferă un concept pentru a creşte eficienţa operaţională: PERformance SMART.

Contactaţi-ne pentru a stabili o întâlnire cu specialistul Ecolab în Servicii destinate spălătoriilor textile.

Back to Top