ECOLAB LANSEAZĂ PROGRAMUL NEXA DE IGIENĂ A MÂINILOR

Nexa - Răspunsul dumneavoastră pentru o igienă completă a mâinilor

Ecolab, lider mondial în soluții de igienă și de prevenire a infecțiilor a lansat un program inovator pentru igiena mâinilor, numit Nexa, ce combină substanțe chimice bactericide, dozare inovatoare și suport tehnic de talie mondială.

Toată lumea știe cât de importantă este igiena mâinilor, totuși, 95% dintre oameni nu se spală pe mâini în mod adecvat, motivele variind de la dozatoarele murdare și inestetice, care descurajează utilizarea, până la lipsa instruirii formale și conștientizarea scăzută în ceea ce privește pericolele igienei precare a mâinilor.

Dozatorul elegant Nexa conține o pompă antipicurare, care trage înapoi orice exces de produs, ajutând la evitarea alunecărilor și căderilor. Tehnologia de ultimă generație a pompei reduce, de asemenea, irosirea produselor, deoarece evacuează până la 99% din produsul conținut în flacoanele Nexa etanșe și ușor de reciclat.

Unitățile multifuncționale sunt ușor de reumplut și sunt potrivite pentru toate tipurile de produse Nexa, indiferent că sunt sub formă de gel, lichid sau spumă. În plus, dozatorul economic, fără atingere, spală cu 30% mai multe mâini înainte de a necesita schimbarea bateriei.Back to Top