Un mesaj din partea Președintelui Regional pentru Europa

Angajații  noștri lucrează, la fața locului, în mai mult de un milion de locații ale clienților din întreaga lume pentru a oferi și a proteja ceea ce este important: apă curată, alimente sigure, surse de energie accesibile și mediu sănătos. Ei știu încă de la început cu ce provocări se confruntă  clienții noștri și aplică, nelimitat,  inovație,  pentru a oferi soluții personalizate.

Ne ajutăm clienții să funcționeze mai eficient, să își extindă operațiunile în mod responsabil  în regiunile cu deficit de resurse și să se adapteze pentru a satisface condițiile și așteptările  mereu în schimbare. Modelul nostru de afaceri combina tehnologia și informațile cu specialiști în service și training de specialitate, pentru a oferi o dezvoltare de durată. Pentru că suntem atât de aproape de clienții noștri și cunoaștem îndeaproape activitatea lor, suntem capabili de a aduce perspective noi, în cunoștință de cauză, pentru activitatea noastră de cercetare și dezvoltare.

Scopul nostru principal este să întelegem că schimbarea reală și de durată este accelerată atunci când beneficiile asupra mediului înconjurator se îmbină cu avantajele economice și sociale. Acest lucru a fost valabil încă de la începuturile noastre, în urmă cu mai mult de 90 de ani. Astăzi, când există o  presiune mai mare asupra resurselor naturale iar așteptările pentru sustenabilitate sunt mult mai mari, capacitatea noastră de a  ne ajuta clienții să facă mai mult cu mai puțin este chiar mai importantă. Acționăm în cele mai critice domenii de activitate făcând față provocărilor sociale și de mediu.Este o provocare interesantă.

În Europa, cei  8.300 de angajati  sunt susținuți de 230 de oameni de știință, care lucrează în cinci laboratoare de cercetare. Deținem  peste 440 de brevete în Europa și în fiecare an lansăm noi soluții pentru a ajuta clienții noștri la reducerea costurilor, creșterea eficienței, minimizarea  utilizării resurselor naturale și îmbunătățirea siguranței umane și a mediului - prin aprovizionare, producție, transport și livrare , utilizare și eliminare.

Principiile pe care le aplicăm în relația cu colaboratorii  noștri, se aplică și în interiorul companiei. Odată cu creșterea și globalizarea Ecolab  ne consolidăm  angajamentul  de a reduce impactul operațiunilor noastre  asupra mediului și de a îmbunătăți performanțele  noastre  de siguranță.

Am învățat că oamenii  talentați care doresc să facă o diferență reală în lume sunt atrași de compania  noastră, datorita  scopului nostru, angajatilor noștri dedicati  și capacității noastre unice de a oferi  soluții  provocărilor globale complexe. Suntem coștienți  că clienții noștri se bazează pe noi pentru a-i  ajuta să reușească și să se dezvolte și pentru a atinge propriile obiective de sustenabilitate. Suntem mândri de ceea ce angajații  noștri realizează  în fiecare zi, în parteneriat  cu clienții noștri pentru a face lumea mai curată, mai sigură și mai sănătoasă.

Darrell Brown

EVP & President Europe

Mai 2015

Back to Top