Cultura noastră

Avem o diversitate de idei şi foarte mulţi oameni diferiţi în cadrul organizaţiei şi totuşi suntem o singură companie, o singură echipă – cu o singură cultură.

Spirit

Angajaţii Ecolab sunt inima şi sufletul companiei. Dornici de succes şi pasionaţi în a reuşi, îmbrăţişăm necunoscutul. Riscând neînfricaţi, suntem încrezători în capacităţile noastre de a obţine rezultate. Suntem tenaci şi perseverăm, depăşind obstacolele cu tărie şi cu determinare. Mai presus de toate, ne place munca pe care o desfăşurăm şi ne place să ne servim compania şi pe clienţii săi. Acesta este spriritul Ecolab.

Mândrie

Serviciu excepţional, produse excepţionale... suntem încântaţi să prezentăm primă calitate în tot ceea ce oferim. Indiferent de cât de mare este proiectul sau de cât de mică este cererea, ne dorim să oferim excelenţă întrucât ne place perfecţiunea. Apreciem compania în care lucrăm şi o reprezentăm cu mândrie.

Determinare

Ambiţioşi şi agresivi, îndrumaţi şi determinaţi, entuziaşti şi energici, cultivăm oportunitatea de a intra în competiţie. Reuşim în faţa provocărilor, privindu-le ca pe o invitaţie spre succes. O echipă adevărată, lucrând împreună pentru a ne mulţumi în permanenţă clienţii, pentru a ne depăşi propriile realizări-record şi pentru a conduce organizaţia către un succes şi mai mare. Aceasta este determinarea Ecolab.

Angajament

Ca o familie, suntem uniţi printr-un angajament nerostit, legat de convingerile noastre. Preţuim dăruirea şi facem totul pentru a ne ajuta între noi şi pe clienţii noştri. Acceptăm doar loialitatea în rândurile noastre. Suntem corecţi între noi şi faţă de cauza noastră.

Pasiune

Credem din toată inima în compania noastră: ţelurile şi obiectivele sale sunt misiunea noastră şi le îmbrăţişăm cu entuziasm şi le aducem la îndeplinire depunând toate eforturile. Mai important, credem cu adevărat unii în ceilalţi, ţinem unii la alţii, ne protejăm şi ne ajutăm reciproc. Aceasta este pasiunea Ecolab.

Integritate

Profesionişti. Demni de încredere. De nădejde. Cinstiţi. Integritatea noastră comună este un bun de importanţă vitală şi suntem angajaţi în a o păstra în toată lumea. Am stabilit standarde ridicate şi le menţinem pe durata conducerii afacerilor în mod corect şi comportându-ne în mod etic. Ne împărtăşim speranţele între noi şi ne străduim să menţinem un loc de muncă construit pe baza unor valori mutuale, încredere şi dorinţă de bine.

Back to Top