Instituţii şi zone comerciale

Ecolab înţelege că un mediu curat în sectorul industrial măreşte percepţia calităţii. Tipul specific de murdărie din sectorul dumneavoastră duce la provocări specifice. Mai mult, consideraţi că e de datoria dumneavoastră să asiguraţi un mediu de lucru sigur pentru angajaţi şi să evitaţi orice riscuri care ar putea să le pericliteze sănătatea.

Ca operator al unui spaţiu comercial, scopul principal este să creaţi un mediu care să contribuie la starea de bine atât a clienţilor, cât şi a angajaţilor. Gradul de curăţenie vizibil al instituţiei dumneavoastră este, prin urmare, un factor extrem de important. Ecolab vă înţelege provocările de zi cu zi de a asigura rezultate superioare de curăţenie şi vă oferă soluţii adaptate pentru magazine, mall-uri, magazine universale, magazine de bricolaj („do-it-yourself”), precum şi pentru clădirile de birouri.

Programul nostru „360° de Protecţie” pentru spaţii comerciale şi industriale este proiectat să asigure soluţii specifice fiecărei locaţii, care vă pot ajuta să obţineţi un mediu curat, sigur şi eficient. Echipa de vânzări de la Ecolab este bine pregătită profesional şi vă susţine activ în operaţiunile zilnice, prin vizitele programate şi cele de urgenţă. Programul „360° de Protecţie” vă ajută:

  • Să maximizaţi efectul de curăţare al murdăriei specifice, oferindu-vă produse specializate.
  • Să vă adaptaţi la necesităţile specifice locaţiei, oferindu-vă soluţii pentru suprafeţe mici şi mari.
  • Să menţineţi curate şi strălucitoare ustensilele din cantine şi bucătării pentru a evita orice risc de îmbolnăvire din cauza alimentelor.
  • Să optimizaţi procesele pentru a economisi timp.
Back to Top