Distribuţie

Distribuţie

Dat fiind că stilul de viaţă al oamenilor şi obiceiurile lor se modifică peste tot în lume, formatele şi ofertele magazinelor de distribuţie de peste tot sunt, continuu, sub presiune. Consumatorii au devenit mult mai sensibili la calitate, în termeni de sănătate şi siguranţă, în special, stabilind sus ştacheta pentru cum şi unde sunt prezentate produsele. Ca partener al dumneavoastră, Ecolab vă va ajuta să oferiţi un mediu mai curat, mai sigur şi mai eficient, în care produsele dumneavoastră să fie prezentate în moduri transparente, igienice şi atractive, oferind clienţilor dumneavoastră o experienţă de cumpărare care să devină din ce în ce mai plăcută şi mai sigură.

MarketGuard de la Ecolab este un program cuprinzător de curăţare şi de siguranţă a alimentelor, dezvoltat special pentru industria de distribuţie a alimentelor. Cu accentul său puternic pe de o parte, şi cu expertiza fără egal de la Ecolab din spatele programului pe de altă parte, MarketGuard vă furnizează soluţii inovative, de durată, care acoperă fiecare etapă şi fiecare proces – pentru a vă proteja clienţii şi angajaţii, pentru a-i menţine în siguranţă şi sănătate şi pentru a vă maximiza eficienţa operaţională.

Programul MarketGuard include:

  • Curăţare şi dezinfecţie
  • Îngrijirea pardoselilor
  • Siguranţa alimentelor

Noi avem posibilitatea să acoperim orice distanţă geografică, pentru a face ca serviciile superioare să fie o realitate, indiferent unde este localizat magazinul dumneavoastră de distribuţie. La fiecare solicitare, asociaţii noştri adună pentru dumneavoastră date valoroase în domeniul distribuţiei, şi vă ajută să preveniţi riscurile legate de siguranţă şi să asiguraţi standarde înalte de calitate. Unele dintre datele pe care le adunăm pentru dumneavoastră includ:

  • Procese de curăţare care au fost implementate
  • Pregătire profesională care a fost asigurată angajaţilor dumneavoastră
  • Recomandări generale legate de eficienţa proceselor şi siguranţa alimentelor

Personalul Ecolab asigură angajaţilor dumneavoastră instruirea necesară pentru a minimiza riscurile legate de siguranţa alimentelor din toate zonele facilităţii dumneavoastră. Ecolab vă asigură cea mai bună pregătire profesională din domeniu în:

  • Manipularea produselor chimice şi metode de curăţare adecvate
  • Igiena personală şi prevenirea contaminării încrucişate
  • Certificarea în siguranţa alimentelor
Back to Top