Camere albe

Experţi în controlul contaminării

Shield Medicare – divizie a Ecolab – este lider de piaţă în furnizarea de produse profesionale pentru controlul contaminării în domeniul farmaceutic, biotehnologic, sănătate şi a instrumentelor sterile din camerele albe.

Divizia a început în 1990 să furnizeze produse de specialitate pentru camerele albe şi a crescut în mod constant an după an prin dezvoltarea la nivel mondial a numărului de clienţi şi lărgirea gamei de produse oferite.

În 2006 Shield Medicare a fost achiziţionată de către Ecolab pentru a deveni Centrul său de Excelenţă pentru Controlul Contaminării.

Investiţia Ecolab a permis realizarea planurilor ambiţioase de a se construi o nouă fabrică de producţie în Ţara Galilor.

Ecolab are un mod unic de a înţelege noţiunea de mediu steril şi de a lucra cu clienţii pentru a satisface cerinţele stricte de Bune Practici de Producţie (GMP – Good Manufacturing Practice).

Producători experimentaţi cGMP (Bunele Practici de Producţie certificate)

Noi suntem specializaţi în îndeplinirea cerinţelor de igienizare pentru camerele albe farmaceutice şi medicale, ale căror necesităţi sunt deseori foarte diferite de cele ale camerelor albe din domeniul electronicii.

Având o reputaţie pentru inovaţie, demonstrată de premiile primite din partea industriei camerelor albe, noi oferim expertiză tehnică şi capabilitate extensivă de procesare.

Datorită produselor furnizate mai multor camere albe de Gradul B, C şi D de la uzinele de producţie de ultimă tehnologie din Ţara Galilor, fabricile se extind încontinuu şi se îmbunătăţesc pentru a îndeplini cele mai noi recomandări GMP, şi menţin cele mai ridicate standarde de producţie posibile.

Suportul nostru tehnic include testări specializate şi laboratoare de calitate, care operează după principiile bunelor practici de laborator. La fel ca şi în cazul testării se realizează şi evaluarea fiecărei etape a ciclului de producţie, iar testele de validare interne pot fi oferite clienţilor dumneavoastră.

Noi susţinem clienţii în realizarea propriilor teste de validare prin furnizarea de informaţii tehnice cuprinzătoare, care includ atât datele proprii, cât şi datele independente de testare.

Confidenţialitatea, expertiza şi nivelurile ridicate de suport tehnic sunt valabile pe parcursul tuturor etapelor procesului de elaborare a specificaţiilor şi de validare.

Complet acreditat

Certificată BS EN ISO 9001:2008 şi BS EN ISO 13485:2003, Ecolab deţine şi certificarea conform Directivei privind Dispozitivele Medicale 93/42/EEC pentru proiectarea, producerea şi distribuţia produselor sterile şi nesterile pentru camerele albe.

Noi ne menţinem informaţi în privinţa noilor legislaţii şi reglementări şi suntem ferm decişi să trecem gama noastră de biocide prin procesul de înregistrare şi autorizare conform Directivei Produselor Biocide.

Fabricile de producţie sterilă sunt de obicei auditate de către companii farmaceutice majore din întreaga lume, care deţin ele însele acreditare GMP.

Back to Top