Restaurante cu servire rapidă

Noi oferim mai mult decât produse. Noi oferim soluţii. Prin faptul că vă întrebăm ce aveţi nevoie cu adevărat. Şi prin faptul că punem accentul pe ceea ce contează pentru dumneavoastră, cum ar fi siguranţa angajaţilor şi a oaspeţilor, costurile de utilizare, eficienţele de operare şi economiile de timp şi de forţă de muncă.

Prin programul nostru Kay, noi suntem furnizorul principal de pe întreg globul de produse de curăţare şi igienizare, şi servicii pentru industria restaurantelor cu servire rapidă. Fie că operaţi într-o singură ţară sau în 100, noi realizăm programe adaptate pentru a vă ajuta să obţineţi cel mai înalt nivel de curăţenie şi sanitizare, siguranţă a alimentelor şi protecţia mărcii.

Cercetarea şi dezvoltarea de la Ecolab, dedicate domeniului industrial, vă aduc ca parteneri chimişti, ingineri şi microbiologi. Prin urmare, suntem capabili să asigurăm soluţii individualizate, cuprinzătoare, care să îmbunătăţească siguranţa şi eficienţa dumneavoastră operaţională. Mai mult, echipa noastră de reprezentanţi locali oferă rezolvarea completă a problemelor, inclusiv analiza de curăţenie a suprafeţelor materialelor şi a echipamentelor, care se găsesc în mediile de servicii alimentare.

Proiectate să nu deterioreze suprafeţele, echipamentele sau să dăuneze angajaţilor dumneavoastră, produsele noastre sunt însoţite de dozatoare, realizate pentru siguranţă şi pentru utilizare facilă. Acest lucru reduce la minimum deşeurile şi consumul de apă, în timp ce asigură controlul dozajului, o întreţinere uşoară şi costuri scăzute de utilizare.

Vă rugăm să selectaţi aplicaţia dumneavoastră sau contactaţi-ne direct prin opţiunea 'Divizia Quick Service Restaurants' din registrul de contacte.

Back to Top