Producţia de preparate şi semipreparate alimentare

   Fabricarea alimentelor preparate şi semipreparate implică un mediu de producţie complex. Acesta încorporează procese automate şi manuale ce combină o gamă largă de ingrediente de sensibilităţi diferite, care provin din surse diferite. Această complexitate, schimbările frecvente de linii şi producţia de numeroase produse finite utilizând acelaşi echipament de procesare implică totodată şi riscul semnificativ de contaminare încrucişată cu arome, coloranţi, alergeni şi microorganisme.

Controlul stringent şi procedurile bine verificate în practică sunt extrem de importante pentru a menţine standardele stabilite de calitate şi siguranţă a alimentelor şi previn contaminarea încrucişată. Orice încălcare a acestor standarde ar putea avea implicaţii costisitoare, de la un compromis în perioada de depozitare, până la respingerea totală a produsului şi afectarea integrităţii mărcii.

Ecolab furnizează Industriei alimentare programe individuale adaptate. De la identificarea decalajelor de igienă, la produse şi sisteme pentru igiena personalului, igiena suprafeţelor, tratarea suprafeţelor ce intră în contact direct cu produsele alimentare şi monitorizarea igienei, până la un sistem unic de management al igienei care urmăreşte şi raportează privitor la toate intervenţiile de igienă din cadrul fabricilor sau din întreaga companie. Ecolab susţine conformitatea şi menţine standardele necesare. Clienţii noştri beneficiază de:

  • Cea mai cuprinzătoare gamă existentă de produse de curăţare şi dezinfecţie
  • O echipă puternică de experţi în service, fără egal pe piaţă
  • Soluţii inovatoare şi valoroase pentru toate sectoarele de procesare a alimentelor
  • Tipuri de management şi proceduri adaptate fiecărui client
Back to Top