Producţia de lapte şi derivate din lapte
glass of milk

Producţia de lapte şi derivate din lapte

Producătorii de lactate realizează o gamă largă de produse cu necesităţi diferite de igienă, de la laptele lichid UHT (Ultra High Temperature, adică temperatură foarte înaltă) până la băuturile sofisticate pe bază de iaurturi probiotice (amestec de produse, îngheţată, deserturi, brânză). Multe din procesele din acest segment necesită un consum semnificativ al utilităţilor. Prin urmare, controlul costurilor şi optimizarea sunt de o importanţă majoră.

Soluţiile Ecolab vă ajută la curăţarea şi dezinfecţia eficace a tuturor tipurilor de maşini de procesare prin utilizarea de echipamente de dozare sofisticate, computerizate, combinate cu produse şi sisteme proiectate pentru necesităţile specifice din industria lactatelor.

Ecolab mai proiectează şi soluţii special adaptate pentru procesele mai importante şi cerinţele operaţionale, precum: managementul apei şi al energiei, utilizarea şi depozitarea chimicalelor şi tratarea apelor uzate. Clienţii noştri beneficiază de:

  • Cea mai mare gamă de produse de curăţare şi dezinfecţie existentă
  • O echipă puternică de service, fără egal pe piaţă
  • Soluţii inovative şi valoroase
  • Regimuri de management și Proceduri adaptate

Brânzeturi

Toate tipurile de brânzeturi, de la brânza telemea la caşcaval, au un lucru în comun: liniile de procesare depind de niveluri excepţional de ridicate de igienă pentru a...

Lapte

Una dintre provocările întâlnite în îmbunătăţirea standardelor de igienă din industria laptelui este mărirea perioadei de garanţie a laptelui pasteurizat.

Îngheţată

Îngheţata constituie o piaţă în continuă dezvoltare. Produsele au devenit din ce în ce mai diverse, la fel şi procesele de producţie. Alegerea variantelor corecte în...
Back to Top