Parteneriat pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor globale

La Ecolab, asta facem cel mai bine. Cei 47.000 de asociați oferă soluții complete, cunoștințe bazate pe date și servicii personalizate pentru a promova siguranța alimentară, a menține medii curate și sigure, a optimiza utilizarea apei și a energiei și a îmbunătăți eficiența operațională și sustenabilitatea în aproape trei milioane de locații ale clienților din peste 170 de țări.

We are Everywhere It Matters

De la restaurante și hoteluri la fabrici de producție și energie electrică, cei peste 25.000 de asociați Ecolab din vânzări și service, cea mai mare și mai bine pregătită forță de vânzări și service directe din industrie, ajută clienții să-și rezolve provocările legate de curățenie, igienizare și gestionarea apei și a energiei. Multe dintre cele mai recunoscute branduri din lume se bazează pe Ecolab pentru a asigura eficiența operațională, integritatea produselor și reputația mărcii.

Serviciu personalizat

Avantajul competitiv suprem al Ecolab se regăsește în forța noastră de vânzări și service, lider în industrie. Fiecare provocare a clienților este unică, motiv pentru care cei 25.000 de asociați din teren se asociază cu clienții în spațiile lor, oferind consultanță și servicii personalizate. Experții noștri folosesc un proces riguros pentru a colecta date, a aplica tehnologii avansate, a regândi procesele și a oferi soluții pentru a răspunde provocărilor economice, sociale și de mediu unice ale clienților noștri. 

În spatele fiecărui reprezentant din teren se află o echipă de cercetători, oameni de știință, ingineri, specialiști în reglementare și alți experți care lucrează cu sârguință pentru a aborda provocările clienților, pentru a dezvolta noi soluții și pentru a răspunde nevoilor emergente. 

Soluții inovatoare

Ecolab are o lungă istorie de inovare. Strategia noastră se bazează pe chimie, tehnologie digitală și servicii pentru a oferi valoare exponențială clienților. Echipa noastră de 1.200 de oameni de știință, ingineri și specialiști tehnici creează cele mai bune soluții din clasă, care sunt obținute și dezvoltate în mod responsabil, cu o atenție deosebită la impactul uman și de mediu. Cu expertiza noastră în tehnologii de bază, inclusiv anti-microbiene, distribuire și monitorizare, igienă personală și de mediu, polimeri, agenți tensioactivi, chimie solidă, gestionarea apei și analiza datelor, contribuim la îmbunătățirea eficienței operaționale, a calității produselor și a siguranței pentru clienții noștri.

Proiect de Fuziune Transfrontaliera
Raportul administratorilorDeclaratie privind situatia financiaraNotificare EcolabDeclaratie privind publicarea Proiectului
Proiect de Fuziune Transfrontaliera

Scopul și viziunea noastră

Suntem uniți de scopul nostru de a face lumea mai curată, mai sigură și mai sănătoasă – ajutând companiile să reușească, protejând în același timp oamenii și resursele vitale. Viziunea noastră este de a fi lider mondial în tehnologii și servicii în tratarea apei, igienă și prevenirea infecțiilor - oferind și protejând ceea ce este vital: apă curată, alimente sigure și medii sănătoase.

Când clienții noștri reușesc, noi reușim.

 

Ecolab is Everywhere It Matters. Because it's what we do and how we do it, that matters everywhere.

Brandul nostru în tratarea apei

Nalco Water

Nalco Water, o companie Ecolab, oferă soluții inovatoare pentru tratarea și gestionarea apei, îmbunătățirea proceselor și controlul poluanților – optimizând calitatea produselor și costurile de operare pentru clienții noștri, reducând în același timp impactul acestora asupra mediului.