Diviziile noastre

De mai bine de 90 de ani, am lucrat în culise pentru a menține alimentele în siguranță, pentru a preveni răspândirea infecțiilor și pentru a proteja resursele vitale. Și astăzi facem mai mult ca niciodată

Cine suntem

Ecolab este lider mondial în domeniul tehnologiilor și serviciilor în domeniul apei, igienei și energiei. În întreaga lume, companiile din piețele de servicii alimentare, de prelucrare a alimentelor, ospitalitate, asistență medicală, industriale și de petrol și gaze aleg produse și servicii Ecolab pentru a-și menține mediile curate și sigure, pentru a funcționa eficient și pentru a atinge obiectivele de sustenabilitate.

Food & Beverage

Ecolab oferă o expertiză de neegalat și un set cuprinzător de soluții care contribuie la creșterea siguranței alimentare și a calității produselor, la creșterea sustenabilității și la creșterea eficienței operaționale pentru procesatorii și producătorii globali de alimente și băuturi, producătorii de produse lactate și producătorii de produse farmaceutice și cosmetice.

Food Retail Services

Construirea încrederii și loialității clienților este cheia succesului în afacerea Food Retail. Ecolab este specializată în furnizarea de programe personalizate pentru a satisface cerințele unice de siguranță alimentară și salubritate ale piețelor de retail alimentar (supermarket și băcănie) pentru a proteja brandul retailerului, clienții și linia de jos.

Healthcare

În Healthcare, Ecolab oferă soluții specializate pentru toți clienții noștri, de la Asistență Acută la Servicii Medicale de Urgență. Ne angajăm să vă oferim soluții inovatoare care să vă rezolve provocările de afaceri - Oriunde contează.

Institutional

Divizia Institutional a Ecolab oferă produse și programe complete care răspund nevoilor clienților noștri – de la restaurante, hoteluri și facilități de îngrijire pe termen lung până la școli, clădiri comerciale și facilități militare.

Nalco Water

Divizia noastră de servicii de apă și proces ajută clienții noștri să reducă consumul de energie, apă și alte resurse naturale, să îmbunătățească calitatea aerului, să reducă la minimum emisiile de mediu și să îmbunătățească productivitatea și produsele finale, stimulându-și în același timp profitul.

Pest Elimination

Ecolab merge dincolo de controlul dăunătorilor, punând expertiza noastră la lucru în fiecare zi pentru a rezolva cele mai complexe provocări ale industriei dăunătorilor. Prin oamenii noștri proactivi și spiritul inovator, vă protejăm astăzi, avansând în același timp soluții noi și mai bune pentru a vă proteja mâine.

Quick Service Restaurants

Ecolab este specializată în furnizarea de programe personalizate pentru a satisface cerințele unice de siguranță alimentară și salubritate pentru piața în creștere rapidă a restaurantelor fast-food.

Textile Care

La Ecolab, înțelegem provocările cu care se confruntă spălătoriile comerciale în satisfacerea nevoilor privind textilele din domeniul asistenței medicale, ospitalitate, alimentar și de băuturi și piețe industriale. Lucrând împreună ca partener pentru succes, vă vom oferi servicii personale unu-la-unu, consultanță de specialitate și produse de top pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate operaționale.