Explorați Piețele și Produsele Noastre

Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab

Fabricarea produselor farmaceutice și a medicamentelor

Ecolab asigură clienților noștri programe complete de curățare și dezinfectare a suprafețelor externe pentru echipamentele de fabricare a produselor farmaceutice, a medicamentelor și camerele cu atmosferă controlată, precum și pentru suprafețele aflate în contact direct cu produsul.  

Produse cosmetice și de îngrijire personală 

Ecolab asigură programe de dezinfectare pentru compoziția unică a pigmenților, emulsiilor, a cerurilor și gelurilor utilizate în industriile de produse cosmetice și de îngrijire personală. Substanțele noastre de curățat și dezinfectat și substanțele de accelerare sunt concepute să elimine aceste ingrediente, în special murdăriile cel mai greu de curățat. 

cleaning and disinfection solutions for the external surfaces of pharmaceutical manufacturing equipment and cleanrooms

Camere cu atmosferă controlată

Facem mai mult decât să identificăm compoziția chimică corectă specifică amplasamentului pentru dezvoltarea unor soluții de curățare și dezinfectare a suprafețelor externe ale echipamentului de fabricație și ale camerelor cu atmosferă controlată. 

Cumpără acum produsele Ecolab


Reflectoare ale Life Sciences

Confruntarea cu provocările biofilmelor în liniile de producție a produselor de îngrijire personală

Biofilmele sunt acumulări de microorganisme care se pot forma și adera pe suprafețe umede pe linii de producție cu Curățare in situ (CIP). Rezistente la procedurile de curățare și dezinfectare convenționale, biofilmele pot persista în ciuda acțiunilor mecanice și pot proteja microorganismele integrate împotriva elementelor de stres din mediu, și permit patogenilor să tolereze chiar și expunere concentrată la substanțe antimicrobiale.

Life Sciences Insights

Learn more about Ecolab’s role in the Life Science industry.

This is a carousel. Use Next and Previous buttons to navigate, or jump to a slide with the slide dots.

No Articles were found