Industriile pe care le deservim

Cei 25.000 de asociați de vânzări și service ai Ecolab cuprind cea mai mare și cea mai bine pregătită forță de vânzări și service directe din industrie. În fiecare zi, trimitem experții noștri în locațiile clienților din întreaga lume - restaurante, hoteluri, spitale, fabrici, rafinării și alte afaceri care acoperă mai mult de 40 de industrii din peste 170 de țări.

Scopul nostru este să fim cel mai apreciat partener al tău

Cei peste 27.000 de asociați de vânzări și service ai Ecolab cuprind cea mai mare și mai bine pregătită forță de vânzări și service directe din industrie. În fiecare zi, trimitem experții noștri clienți în locații din întreaga lume în afaceri care acoperă mai mult de 40 de industrii. 

În timp ce se află la fața locului, echipele noastre de service din teren monitorizează sistemele și tehnologiile pentru a colecta date și pentru a se asigura că acestea funcționează corect, împărtășesc cele mai bune practici, oferă instruire, promovează siguranța, rezolvă provocările și ajută clienții să realizeze toate beneficiile tehnologiilor și programelor noastre. Fiecare vizită oferă o perspectivă mai profundă asupra operațiunilor clienților - baza pentru recomandări acționabile pentru a îmbunătăți satisfacția oaspeților și a angajaților, pentru a menține alimentele în siguranță, pentru a crește eficiența operațională, pentru a atinge obiectivele de sustenabilitate, pentru a spori siguranța și pentru a proteja reputația mărcii.